Uusien joukkueiden ilmoittatuminen syyskierrokselle

29.5.2024

Nyt voidaan varmasi sanoa että olemme jo kesässä, aurinko hellii, parasta futiskesää. UJL kevät kausi on edennyt jo reilusti yli puolenvälin.

Mutta jotta totuus ei unohdu, siirretään ajatuksia jo kohti syksyä.
Olen avannut UJL ilmoittautumisen mahdollisille syksyn uusille joukkueille, löydätte ilmoittutumislomakkeen täältä.
Ilmoittautua voi 9.6. asti, laskut uusille joukkueille lähetän ilmoittutumisen päätyttyä.

Jos jo olemassa olevien joukkueiden sarjatasoja tarvitsee säätää syksyä varten, laittakaa näistä minulle infoa 9.6. mennessä niin fiksataan ne kuntoon syksyä varten.

Aloitan mahdollisimman pian ilmoittautumisen sulkeuduttua valmistelemaan syksyn otteluohjelmia. Toivon kenttätiedoista, varsinkin niiltä osin joissa muutoksia verrattuna kevääseen, infoa myös 9.6. mennessä.

Jos joukkueilla on esteellisyyksiä syyskauden ajalle, kannattaa niistäkin ilmoittaa sähköpostilla 9.6. mennnessä, niin tulevat huomioiduksi mahdollisimman hyvin otteluohjelmia tehdessä.

Otteluiden tuloksia on ilmoitettu mukavasti tulospalveluun, toivottavasti ehditte käydä myös niihin puuttuviin peleihin tulokset ilmoittamassa.  Pyrin mahdollisuuksien mukaan huomioimaan otteluiden tuloksia syksyn lohkojaoissa, niissä sarjoissa joissa se on mahdollista, tasaisten ja mielekkäiden otteluiden saavuttamiseksi.